Sections

Weather Forecast

Close
Advertisement
Emily Olson of rural Bemidji will take part in fine arts and performing arts and in dog classes at the Beltrami County Fair this week. Pioneer Photo/Molly Miron

Beltrami County Fair has long list of events

Email Sign up for Breaking News Alerts
local Bemidji,Minnesota 56619 http://www.bemidjipioneer.com/sites/default/files/styles/square_300/public/fieldimages/1/0806/200907280728-emily-wdog.jpg?itok=OZ15q9nd
Bemidji Pioneer
(218) 333-9819 customer support
Beltrami County Fair has long list of events
Bemidji Minnesota P.O. Box 455 56619

The schedule of events at the Beltrami County Fair July 29-Aug. 2 includes:

Wednesday

The Beltrami County Fair opens at 11 a.m. to accept open class static exhibit entries at 1 p.m. for 4-H Conference judging. The 4-H Pet Show will be held at 5 p.m.; the Kids' Talent Show at 6 p.m.; the Music in Motion Horse Show at 7 p.m.; 4-H Dog Showmanship at 7:30 p.m.; and Music Jam and rededication of the Marilyn Shutter Country Stage from 8-10 p.m. The Gopher State Midway arm band night costs $18 and entertainment will run from 6-11 p.m. The ATV Challenge will begin at 7 p.m. in the grandstand arena. Wednesday is free-gate day. The gate fee on subsequent days is $5 per vehicle or a $10 season pass.

Advertisement
Advertisement

Thursday

Open class judging will begin at 10 a.m. The 4-H Goat Show will begin at 10:30 a.m.; the Bake Off at 3 p.m.; and the 4-H Swine Show at 4 p.m. Entertainment at the Marilyn Shutter Country State will run from 1-10 p.m. Motocross Madness will begin at 7 p.m. in the grandstand arena.

Friday

The 4-H Poultry Show and 4-H Horse Performance & Games Show will begin at 9 a.m. The 4-H Beef Show will be held at 3 p.m.; the Draft Horse Halter Classes at 5:30 p.m.; and the 4-H Fashion Review & Static Exhibits Awards Ceremony at 7 p.m. Entertainment in the Marilyn Shutter Country Stage will run from 1-11 p.m. Triple B Rodeo will begin at 7 p.m. in the grandstand arena.

Saturday

The 4-H Rabbit Show will be held at 8:30 a.m.; Draft Horse Harness Classes at 9:30 a.m.; 4-H Dairy Show at 11:30 a.m.; 4-H Sheep Show at 2 p.m.; Horsemanship Awards at 5 p.m. Noon-5 p.m. is Gopher State Midway arm band time. Entertainment in the Marilyn Shutter Country Stage will run from 10 a.m. to 11 p.m. Fun in the Barn will begin at 3:30 p.m.; Chicken Races at 4 p.m.; Poultry Parade at 4:30 p.m.; and Sheep Sock Race at 6:30 p.m. Triple B Rodeo will begin at 7 p.m. in the grandstand arena.

Sunday

The Open Horse Show will begin at 8 a.m.; 4-H Dog Agility Show at 10 a.m.; 4-H Market Livestock Auction at 2 p.m. Fun in the Barn will begin with the Paint a Pig Contest at 11 a.m. and Dress a Cow at 12:30 p.m. Entertainment will run from 10 a.m. to 4 p.m. in the Marilyn Shutter Country State. The Demo Derby will begin at 7 p.m. in the grandstand arena. Gopher State Midway arm band time will be from 1-5 p.m.

Advertisement
Pioneer staff reports
Advertisement
Advertisement
randomness